Διοικητική Οργάνωση και Διοικητικές Υπηρεσίες

Η σχολή, ως Ν.Π.Δ.Δ., διοικείται από πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο και ένα Διευθυντικό Στέλεχος. Από τον Απρίλη του 2018 διευθύντρια της Σχολής είναι η κ. Βίκυ Μαραγκοπούλου.

Το προσωπικό της σχολής αποτελείται από το εκπαιδευτικό και το διοικητικό προσωπικό. Το εκπαιδευτικό προσωπικό απαρτίζεται από το διδακτικό-ερευνητικό προσωπικό. Το διοικητικό προσωπικό απαρτίζεται από τους μόνιμους υπαλλήλους.

Η Γραμματεία της σχολής βρίσκεται στην οδό Ομήρου 55, 10672, Αθήνα.

Διοικητικό Συμβούλιο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ρήγος Κωνσταντίνος

Χορογράφος

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Χριστοφής Χριστόφορος

Σκηνοθέτης – Συγγραφέας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Βίκυ Μαραγκοπούλου

ΜΕΛΗ Δ.Σ.

Ζυγούρου – Καρτάλη Βικτωρία

Επικοινωνιολόγος – Υπάλληλος Δήμου Αθηναίων

Λάζος Χρήστος

Συγγραφέας – Μεταφραστής

Τζάνου Ελένη

Αρχιτέκτονας – Μηχανικός

Διεύθυνση

Η Βίκυ Μαραγκοπούλου άρχισε τις σπουδές της στον κλασικό χορό στην ηλικία των 7 χρόνων και σύντομα ξεκίνησε την επαγγελματική της σπουδή και σταδιοδρομία κοντά στον Γιάννη Μέτση, από την σχολή του οποίου πήρε το δίπλωμα της. Συνέχισε τις  σπουδές της  ως χορεύτρια και καθηγήτρια χορού στο Βασιλικό Μπαλέτο του Λονδίνου, όπου παρέμεινε για 7 χρόνια. Με την επιστροφή της δημιούργησε τη δική της σχολή χορού, που λειτούργησε για 17 χρόνια. Δίδαξε στην Κρατική Σχολή Χορού 20 χρόνια  και εργάστηκε τρία χρόνια στο Τρίτο Πρόγραμμα, όταν διευθυντής ήταν ο Μάνος Χατζιδάκις. Το  1987 ανέλαβε τη Διεύθυνση του Τομέα Χορού και της Δημοτικής Σχολής Χορού στην Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης της Καλαμάτας  (ΔΕΠΑΚ), νυν Φάρις. Υπήρξε Διευθύντρια στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας από την ίδρυσή του, το 1995, και για 21 χρόνια,  έως και το 2015. Ήταν και είναι μέλος σε πολυάριθμες επιτροπές εμπειρογνωμόνων για τον χορό και τον πολιτισμό ευρύτερα, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Από το 1997 μέχρι σήμερα είναι η εταίρος, από την Ελλάδα, στο ευρωπαϊκό δίκτυο  Aerowaves για την ανάδειξη νέων χορογράφων στην Ευρώπη. Για το έργο της στο Φεστιβάλ Χορού της Καλαμάτας η  Γαλλική Κυβέρνηση της απένειμε τον  Τίτλο του Ιππότη Γραμμάτων και Τεχνών.